2015. május 16., szombat

A kevesebb néha több?

A CRAW technikával szerettem volna fűzni valamit, de kevés idő és türelem révén nem sokra mentem, elakadtam egy kis körnél. Aztán a kezembe akadt egy kis kékség, amit a kör közepébe illesztettem, és annyira megtetszett, hogy nem is bonyolítottam tovább a fűzését, egyszerűen csak így tetszik. Egy vékony láncon lógva nagyon szépen mutat!
Aztán másnap újra próbálkoztam a pink-narancs beütésű kásáimmal, egy kis feketét illesztve hozzá azt gondoltam, nem lesz majd rossz.  Ennél is CRAW körrel kezdtem, aztán a díszítése és a színválasztás valahogy nem akart sikerülni-fűztem és bontottam, majd újra fűztem, végül sikerült valamit kihozni belőle. A formája tetszik, ráadásul mindkét oldala viselhető, az egyik oldal hosszú láncon nagyon jól mutatna, de...a színe nem az én világom. Szóval nem tudom...
Az első kis egyszerű medálka jobban megfogott, ezért kérdezem, a kevesebb néha több?
Ti mit gondoltok? Kérhetek egy kis véleményt a második medálról? :)



 A fotó nem a legjobb, ma is hiányoltam a napocskát!

 
Ez a másik oldala, az a bizonyos "hosszú láncon jól mutatna"!

2015. május 9., szombat

Maroon karkötő

Ha korábban tudtam volna, hogy nem is olyan bonyolult ennek a karkötőnek a fűzése, már réges-régen készítettem volna egyet! A múltkori hosszú hétvégén végre neki mertem fogni, és nem is bántam meg, hogy elkezdtem! Olyan jó volt látni, ahogy lépésről lépésre alakul a kezeim között a karkötő, szinte abba sem lehetett hagyni, csak fűztem, fűztem... Nagyon jó ez a minta! :)
Kicsit izgultam, hogy jó lesz -e a színválasztás, de aztán az összhatás nem okozott csalódást. Most már annyira belelendültem, hogy készül a következő, immár bézs, cappuccino színben- hamarosan azt is mutatom! 
Minta: Ellad2- Maroon bracelet







2015. május 3., vasárnap

"A hétvége és a gyöngy barátsága"

A hétvégén végre előkerültek újra a gyöngyök, s annyit, de annyit fűzhettem....! Nagyon, nagyon jó volt alkotni, jó érzés volt egy kicsit kikapcsolódni is! Nem is gondolná az ember lánya, hogy fel tud tölteni több száz aprócska kásagyöngy, néhány csillogó- villogó csiszolt, és minden, ami gyöngy...
Fűztem ilyet is, olyat is, de sajnos az idő komorsága miatt nem mindet tudtam lencsevégre kapni, majd legközelebb!


Az arany színű kásagyöngyöket hiába próbáltam százszor is, nem tudtam jól fotózni!



Ez az egyszerű "Tündérliliom" medál a karkötőhöz készült.



Ennek a gyöngynek a színe már az első pillanatban megfogott!
 Egy kis fülbevaló készült belőle, sokadik próbálkozásra! :)